söndag 30 december 2007

Christina förevigar NFV reunion!


Hej NFV gänget. Saknar er redan. Vi tyckte det var en helt underbar kväll med många roliga galna minnen och många skratt!
Har ont i skrattmusklerna idag för så mycket skrattar jag inte annars på en kväll... Tack Conny och Eva som upplät sitt hem intill rena natten! Kul att se Magnus Enell som vi fortfarande tänkt på som "liten", stor kille med skäggfläta. Mattison kommer väl alltid vara den lille, och det verkade han glad över bland alla 40-41 åringar. Var vi då förändrade på alla år vi inte setts?
Något som inte förändrats var våra röster och gester, skratt och humor! Sedan hade vi väl förstås förändrats en del till utseende. Håret hade fallit här och där eller flyttat bakåt, vikten lagts på oss en del, men vad gör väl det... Efter bara några minuter föll det lite stela av och fram kom vi alla som förr. Det är otroligt, gemenskapen fanns kvar.
Efter en hel del krångel mötte oss: ljudet som inte fanns, Erlandsson som fick lära sig hitta i Nässjö på nytt, Janne som fick åka till jobbet, Eva fick köpa fyra jättepizzor, Henke märkte upp filmer och skrev autograf, det klipptes, trasslades, byttes lampor, käkades pizzabitar, vi läste gamla tidningsklipp, så till slut efter bra samarbete ...
NFV presenterade stolt (?):
Natten 1, 2 och 3
Förhöret
Blackmail
King Kong i Venedig
Otto the King
Sallad
Timmarna gick, Colan fylldes på, chipsen skickades runt, Erlandsson snurrade filmerna tillbaka, skratten mullrade och vi bara myste.
Det fotades även en hel del. Vi hoppas på en ny träff där ni som inte kunde komma också kan vara med.
Galna idéer om att filma del 2 av någon film kom förstås upp... Janne och Magnus kunde ju visa vad de filmar nuförtiden också då isåfall.
Kram till er alla från agent Gladys eller tjejen som alla vill mörda men ingen vet varför, och Thomas den galna betjänten och eunucken Häll.

Inga kommentarer: